…ne tako drastične, kot se morda zdi na prvi pogled. Gre za male spremembe na blogu 😉

Nastajajoča zgradba nove pediatrične klinike

– Pridružila sem se spletnim podpornikom za novo pediatrično kliniko.
V določenih krogih je občasno slišati manjša negodovanja nad moderno arhitekturo nove stavbe. Na prvi pogled laika stavba odnaša dokaj velik finančni zalogaj, za moderne aparature pa bo verjetno “kot vedno” zmanjkalo denarja ali se celo zbiralo sredstva zanje v dobrodelnih akcijah.
Morda pa ob vsem tem že obstajajo dovoljšnja sredstva za tehnično opremljenost. Upajmo.

Rolanje po blogih po novem vsebuje še nekaj strokovnih zdravstvenih portalov. Odstranila sem neaktivne bloge: Kompresijske obloge, Tasty research in Tea in the sahara.

– V prihodnje bom navedla kakšno “zdravljenje” vsakdanjih težav, ob katerih si morate večinoma pomagati kar sami. Vsa ta zdravljenja seveda imajo medicinsko podlago in uporabljajo preverjena terapevtska sredstva.

– V objavi Prva pomoč pri poškodbah zaradi petard sem navedla povezavo na slike s temi poškodbami, nisem objavila slik raztrganin in amputacij udov v samem postu. Odločitev za ogled in odgovornost za morebitno vznemirjenje je torej vaša.

– Kakor ste verjetno opazili, pri svojem pisanju ne uporabljam mnogo strokovnih terminov, saj skušam znanje približati tudi laikom v smislu patient-education. Ob morebitni uporabi jih bom primerno obrazložila. Vprašanja so seveda dobrodošla 😉

Želim vam prijeten, pomladni marec! 😀

Advertisements